DECFLOOR Construcció Artesa De Segre Lleida
DECFLOOR Construcció Artesa De Segre Lleida
Nascuda com a empresa especialitzada en la producció de ciment d'enduriment ràpid, Rapid Mix Group ®, avui és un punt de referència per al mercat de les tecnologies de la construcció, Premezclados i paviments continus. Rapid Mix ® és el resultat d'una evolució que té els seus orígens en el passat, una experiència adquirida a diferents nivells des de fa 25 anys de passió i professionalitat en el sector.

L'activitat de l'empresa, constantment lligada al desenvolupament de noves tecnologies, a la qualitat en el sector Investigació i Desenvolupament (R & D) i al rendiment dels serveis oferts, ha permès assolir els mercats europeus amb l'obertura de noves seus a Espanya i Grècia .

Mitjançant la creació de la nova marca Bmix ®, empresa del grup i especialitzada en predosificats per a la construcció, Rapid Mix ® es confirma com una realitat d'avantguarda idònia per satisfer les demandes del sector a 360 °.

Rapid Mix Group ® ha aconseguit el 2006 la certificació RINA pel seu sistema de qualitat segons les normes ISO 9001: 2000.