DECFLOOR Construcció Artesa De Segre Lleida
DECFLOOR Construcció Artesa De Segre Lleida
L'ampli assortiment de productes d'elevada qualitat, la vasta assistència en el territori nacional, innovació i estudis tecnològics han permès assolir modalitats d'intervenció sempre més neuvas al sector de la construcció.

A més de la sèrie de productes de base, Rapid Mix ® ha llançat al mercat 'ecosan', nova línia composta per calç hidràulica natural, de baix impacte ambiental i màxim respecte dels problemes en matèria de ecosostenibilitat.

La línia Bmix ® predosificats, envasat amb la tecnologia bisaco, en sacs de polietilè de 25 kg de dos compartiments, és ideal per a treballs de bricolatge ja que no necessita mà d'obra especialitzada i l'embalatge elimina errors de dosificació lligant-inert.

'Color Collection' posa a disposició dels clients i professionals una sèrie de pavimentacions decoratives dels més variats efectes creatius, sempre garantint les característiques tècniques òptimes dels paviments.

De l'estudi constant Rapid Mix ® neix la nova línia de rasants 'Supersan' per solucionar de manera definitiva els problemes d'humitat en els murs amb metodologies no invasives.